Måste jag välja SMS-orderbekräftelsen?

Nej, orderbekräftelsen på SMS är inget du måste välja, det är valbart. Det är bara en tilläggsfunktion vi vill erbjuda till dem som önskar orderbekräftelsen på SMS och länk till biljetterna. Du får alltid orderbekräftelsen och biljetterna skickat till dig via mail i en PDF efter ett köp.

Notera: Klicka inte i boxen bredvid SMS orderbekräftelse om ni inte vill betala för extratjänsten, detta är alltså helt valfritt.