SMS-påmindelse

Hvad er SMS Påmindelse?

SMS Påmindelse er designet til at holde dig opdateret og forberedt på dine kommende events. Denne tjeneste sender dig rettidige, personlige påmindelser direkte til din telefon via SMS, så du har alle de væsentlige oplysninger om eventet og billetterne, lige når du har brug for dem.

Hvordan virker SMS Påmindelse?

Det er enkelt! Når du tilmelder dig SMS Påmindelse i forbindelse med dit billetkøb, vil du modtage tekstbeskeder med nøgleoplysninger om eventet på dine valgte tidspunkter - 24 timer, 4 timer, 2 timer eller 1 time før eventet starter. Disse påmindelser inkluderer vigtige oplysninger så som starttidspunkt for eventet, sted samt dine billetoplysninger.

Nøglefunktioner ved SMS Påmindelse

Personlige Alarmer: Modtag påmindelser, der er skræddersyet specifikt til de events, du deltager i. Fleksibel Tidsplanlægning: Vælg, hvornår du vil have en påmindelse - 24, 4, 2, eller 1 time før eventets start. Væsentlige Eventoplysninger: Hver påmindelse inkluderer væsentlige detaljer, så som tidspunkt for eventet, sted samt dine billetoplysninger. Opdateringer i Realtid: Hvis der er ændringer i eventets tidsplan, eller hvis eventet bliver aflyst, vil du være den første til at få det at vide.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig SMS Påmindelse?
Du kan tilmelde dig SMS Påmindelse, når du køber billetter på Billetto. Vælg blot de påmindelsestidspunkter, der passer dig bedst.

Kan jeg ændre mine påmindelsespræferencer senere?
Absolut! Du kan opdatere dine påmindelsespræferencer når som helst fra din Billetto-konto.

Hvad hvis eventet bliver omlagt eller aflyst?
Du vil modtage en øjeblikkelig SMS-besked, hvis der er ændringer i eventets tidsplan, eller hvis det bliver aflyst, hvis du ikke allerede har modtaget en SMS.

Vil jeg få for mange beskeder?
Overhovedet ikke. Du vil kun modtage den ene påmindelse, du har valgt. Dit telefonnummer vil kun blive brugt til dette.

Hold dig informeret og klar

Med SMS Påmindelse er det en saga blot at gå glip af et event eller lede efter oplysninger og detaljer i sidste øjeblik. Denne praktiske tjeneste holder dig informeret og organiseret, så du kan fokusere på at nyde din eventoplevelse fuldt ud.