SMS-påminnelse

Vad är SMS-påminnelse?

SMS-påminnelse är designad för att hålla dig uppdaterad och förberedd inför dina kommande events. Denna tjänst skickar dig tidsenliga, personliga påminnelser direkt till din telefon via SMS, så att du har all viktig information om eventet och din biljett precis när du behöver den.

Hur fungerar SMS-påminnelse?

När du väljer SMS-påminnelse i samband med ditt biljettköp kommer du att få textmeddelanden med viktiga detaljer om eventet vid de tidpunkter du valt - 24 timmar, 4 timmar, 2 timmar eller 1 timme före eventets start. Dessa påminnelser inkluderar viktig information som evenemangets starttid, plats och dina biljettuppgifter.

Nyckelfunktioner i SMS-påminnelse

Notifikation: Ta emot påminnelser som är anpassade specifikt för de event du ska delta i.
Flexibel Tidpunkt: Välj när du vill bli påmind - 24, 4, 2 eller 1 timme före ditt event.
Viktig information om eventet: Varje påminnelse inkluderar avgörande detaljer som eventets tid, plats och din biljettinformation.
Uppdateringar i Realtid: Om det sker en ändring i eventets tid eller om eventet ställs in, kommer du att vara den första som får veta.

Vanliga frågor

Hur anmäler jag mig till SMS-påminnelse?
Du kan välja SMS-påminnelse när du köper biljetter på Billetto. Välj bara de påminnelsetider som passar dig bäst.

Kan jag ändra mina påminnelsepreferenser senare?
Absolut! Du kan uppdatera dina påminnelsepreferenser när som helst från ditt Billetto-konto.

Vad händer om mitt event flyttas eller ställs in?
Du kommer att få ett omedelbart SMS-meddelande om det sker några ändringar i ditt events tid eller om det ställs in, om du inte redan har fått ett SMS.

Kommer jag att få för många meddelanden?
Inte alls. Du kommer bara att få den ena påminnelse du valt. Ditt telefonnummer kommer endast att användas för detta.

Håll dig informerad

Med SMS-påminnelse så undgår du att missa ett event eller att stressa över detaljer i sista minuten. Denna praktiska tjänst håller dig informerad och organiserad.