Kan jeg vise min billet på telefonen, når jeg ankommer til eventet?

Ja, det kan du sagtens.

Du kan downloade Billettos app til enten Android og iOS som automatisk gemmer de billetter, du har købt via din konto, uanset om de er købt via computer eller mobil. Så længe du bare er logget ind på din konto.

Hvis du ikke har en konto, så kan du også vise dem via ordrebekræftelses emailen, du modtager med biletterne vedhæftet som en PDF-fil. Så kan arrangørne stadig skanne dem, så skåner vi også miljøet.