Kan jag visa upp min biljett i Billettos app?

Jepp, det kan du. Bara ladda ner appen(Android + iOS) och logga in på ditt Billettokonto, så landar dina biljetter automatiskt där, oavsett om du köpt biljetterna på datorn eller mobil. Det enda du behöver vara observant på är att du loggar in på appen med samma mailadress du köpte biljetterna med. Du finner dina biljetter under fliken Mina biljetter.

Om du inte har ett Billettokonto, behöver du inte skriva ut din biljett utan du kan alltid visa dina biljetter som du mottagit via mail i en PDF för arrangören vid skanning, så skonar vi också miljön.