Hvordan ser Billettos event-widget ud, og hvordan tilføjer jeg den til min hjemmeside?

Her kan du læse mere om, hvordan Billetto's event-widget fungerer, og hvilke visninger man kan indsætte den i på ens hjemmeside. Hvis du ønsker en guide til, hvordan du finder din event-widget på Billetto, klik her.

Widget - én knap

Denne widget tilføjer en enkelt knap på din hjemmeside. Når billetkøbere klikker på knappen, popper der et Billetto-vindue op, hvor de kan færdiggøre deres billetkøb – helt uden at forlade din hjemmeside. På den måde føles det for billetkøberen, som om de bliver på din hjemmeside, og ikke bliver sendt fra en hjemmeside til en anden. Det giver en bedre købsoplevelse.

For at tilføje denne widget til din hjemmeside, skal du bruge den kode, der fremgår under knappen. Se foroven. Dette er ideelt, hvis du ønsker fuld kontrol over din hjemmesides visuelle udtryk, men ønsker at beholde brugeren på din hjemmeside under hele købsprocessen.

Widget - enkeltstående event

Denne widget er den du skal bruge ved enkeltstående events. Her kan du vælge, om du vil have en linje-widget, eller én knap. Så kan du tilpasse farverne på knappen, vælge lys eller mørk baggrund, om eventbillede skal vises eller ikke, samt om der skal være Billetto branding eller ikke.

1

For at tilføje denne widget til din hjemmeside, skal du bruge den indlejringskode, der fremgår under knappen. Se foroven. Dette er ideelt, hvis du ønsker fuld kontrol over din hjemmesides visuelle udtryk, men ønsker at beholde brugeren på din hjemmeside under hele købsprocessen.

Widget - tilbagevendende events

Denne her widget er den du skal bruge ved tilbagevendende events. Her kan du vælge, om du vil have en kalender widget eller en knap. Så kan du tilpasse farverne på knappen, vælge lys eller mørk baggrund, om eventbillede skal vises eller ikke, samt om der skal være Billetto branding eller ikke.
2

For at tilføje denne widget til din hjemmeside, skal du bruge den indlejringskode, der fremgår under knappen. Se foroven. Dette er ideelt, hvis du ønsker fuld kontrol over din hjemmesides visuelle udtryk, men ønsker at beholde brugeren på din hjemmeside under hele købsprocessen.

Widget - alle events på din konto

Denne widget er den, du har for events på hele din konto. Her kan du vælge, om du vil have en kalender widget, liste eller en knap. Så kan du tilpasse farverne på knappen, vælge lys eller mørk baggrund, om eventbillede skal vises eller ikke, samt om der skal være Billetto branding eller ikke.

3

For at tilføje denne widget til din hjemmeside, skal du bruge den indlejringskode, der fremgår under knappen. Se foroven. Dette er ideelt hvis du ønsker fuld kontrol over din hjemmesides visuelle udtryk, men ønsker at beholde brugeren på din hjemmeside under hele købsprocessen.

Integration af en brugerdefineret knap til Købswidgetten

For at integrere Købswidgetten problemfrit med dit websites æstetik, er det enkelt at tilføje en brugerdefineret knap. Dette gør det muligt at opretholde dit sites visuelle sammenhæng, samtidig med at du tilbyder en intuitiv og brandet billetkøbsoplevelse. Følg nedenstående trin for at implementere din personlige knap:

1. Integrer Widget-scriptet: Start med at integrere følgende script i dit websites HTML. Dette script er afgørende for widgettens funktionalitet. Sørg for at erstatte .dk med det relevante landedomæne for din placering:

<script src="https://billetto.dk/embed.js"></script>
  1. Opret et brugerdefineret link: Brug et anker (<a>) tag til at skabe en klikbar knap. Dette tag skal inkludere URL'en, der leder til vores udvælgelsesside, hvor widgetten vil blive aktiveret. Her er et eksempel på, hvordan du strukturerer tagget:

<a href="https://billetto.dk/e/e-738524/select?color=%23459197">Køb Billetter Nu</a>
  1. Tilpas din knap:
    • Event-ID: Tilpas knaplinket ved at erstatte pladsholderen ved siden af /e- med dit specifikke begivenheds-ID. Dette sikrer, at widgetten dirigerer brugerne til den korrekte begivenhed.
    • Farveskema: Tilpas knappens farve for at matche dit websites tema ved at ændre hex-koden i color-forespørgselsparameteren i URL'en. Denne hex-kode muliggør præcis farvematchning og sikrer et sammenhængende udseende og fornemmelse.

Tilpasninger

Farveindstilling: Billetto widgets er tilgængelige i lyse og mørke temaer, og du kan også ændre farven på knappen og elementerne. Bemærk, at hvis du ændrer farven til noget, der er ulæseligt, vil Billetto automatisk bytte farverne og standardindstille til blåt.

Skjul billede: Fjern event-banneret fra din widget.

White Label: Fjern Billetto-branding.

Vis private events: Hvis du ønsker at inkludere dine private events i dit widgetvalg.

Sælg direkte på din hjemmeside (Aktiveret som standard):  Når det er deaktiveret, vil klik på "get tickets" føre brugeren til Event-siden på Billettos hjemmeside. Når det er aktiveret, vil brugeren kunne købe fra din hjemmeside.

Indlejring af widget i Squarespace, Wordpress.org eller Wordpress.com

Squarespace

For at indlejre en widget på din Squarespace hjemmeside, gør følgende:

1. Brug “Embed”-elementet og klik på "</>"-symbolet.
  2. Kopier koden i vinduet, der popper op og klik “Set”.
  3. Tilføj elementet og offentliggør ændringerne.

Du kan ikke se den tilføjede widget i element-preview på Squarespace, så sørg for at tjekke det ud, så snart du har offentliggjort det.

Wordpress.org

For at indlejre widgeten på din Wordpress.org hjemmeside gør følgende:

1. Tilføj en ny widget til den sektion, du ønsker den skal placeres.
  2. Vælg "Custom HTML" widget typen
  3. Offentliggør opdateringen til din hjemmeside

Wordpress.com

Den nuværende widget er ikke støttet af Wordpress. Dette skyldes, at custom script ikke er støttet af denne service.

Bruger du Wordpress til din hjemmeside/blog, anbefaler vi, at du laver en knap, der linker direkte til din eventside.

Indlejring af widget i Wix enkeltstående event:

• Klik på linket https://wix.to/qA6B5dv (sørg for at du er logget ind på Wix)
  • Accepter samtykket til, at Billetto installeres
  • På dit website i Wix, klik på Rediger site
  • Klik på Tilføj app og vælg Billetto-widget
  • Klik på Integrer link og tilføj scriptet/koden fra Billetto
  • I Wix Website Builder, juster størrelsen på widgetten, du ønsker for Desktop
  • Vælg nu Tablet-visning i Wix Website Builder, vælg den størrelse, du ønsker for Tablet
  • Vælg nu Mobil-visning i Wix Website Builder, vælg den størrelse, du ønsker for Mobil (Vi anbefaler fuld bredde)
  • Udgiv og se det live website

Sørg for, at bredden af Elementet er fuld bredde og højde af siden (både på mobil og desktop), så det fungerer fuldt ud.

English version:

• Click the link https://wix.to/qA6B5dv (make sure youre logged into wix)
  • Agree to the consent for Billetto to be installed
  • On your website in Wix click Edit Site
  • Click Add App and Choose Billetto Widget
  • Click Embed Link and add the script/code from Billetto
  • In the Wix Website Builder, resize the widget you want for Desktop
  • Now select the Tablet View on Wix Website Builder, Choose the size you want for Tablet
  • Now select the Mobile View on Wix Website Builder, Choose the size you want for Mobile (We recommend full width)
  • Publish and View the live website

Bemærk venligst at Apple Pay på nuværende tidspunkt ikke fungerer direkte i widget:en på andre hjemmesider. Det skyldes Apples sikkerhedspolitikker.