Billetto advertising pakker

Vælg en annoncepakke

På Billetto er vores mål at hjælpe dig med at gøre dit event til en succes. En af de mest effektive måder at sælge flere billetter og øge synligheden for dit event er gennem vores annoncerings funktion "Billetto Advertising". Denne artikel vil guide dig i, hvordan du vælger en annoncepakke, der passer til dit budget og dine marketingmål.

Forstå vores annoncepakker

Vores annoncepakker prissættes som en procentdel af din billetpris. Vi tilbyder pakker til følgende priser (ekskl. moms):

• 20%
  • 33% (Standard)
  • 50%

Hver af disse muligheder svarer til den andel af din billetpris, der vil blive allokeret til annoncering af dit event. Disse pakker tilbyder en risikofri måde at øge dit events eksponering og drive billetsalg på.

Når du vælger en pakke, skaber Billetto annoncer for dit event, både på vores platform og eksternt på søgemaskiner, sociale medier og mere. Jo højere procentdel du vælger, jo flere midler og indsats vil vi dedikere til at promovere dit event.

Vælge din annoncepakke

Standardpakken er sat til 33%. Du kan dog ændre dette når som helst, skræddersy din annoncebudget i henhold til dine behov. Her er hvordan du gør det bedste valg:

Overvej dit budget: Hvis du har et stramt budget, vil du måske starte med en lavere procentdel som 20%. Dette giver dig mulighed for at teste Advertising og få synlighed for din begivenhed uden et større gebyr.

Vurder dine marketingbehov: Hvis du kører et stort event eller et med en meget konkurrencepræget niche, kan du have brug for mere omfattende annoncering for at nå din målgruppe. I dette tilfælde kunne en 50% pakke give den nødvendige rækkevidde.

Eksperimenter og vurder: Det er ikke ualmindeligt, at eventarrangører eksperimenterer med forskellige annoncepakker på tværs af forskellige events. Prøv at variere dit annoncebudget fra event til event og se, hvilket giver det bedste afkast af investeringen.

Risikofri annoncering: Husk, vores pakker er risikofri. Hvis annoncerne ikke resulterer i ekstra billetsalg, vil der ikke være nogen omkostninger ved annonceringen.

Ændre din annoncepakke

Det er nemt at justere din annoncepakke, og det kan gøres når som helst. For at ændre din pakke:

• Naviger til afsnittet 'Mine Events' i din konto.
  • Klik på 'admin' på eventet
  • Vælg 'Advertising' i menuen
  • Vælg din foretrukne annoncepakke fra listen.
  • Klik på 'Gem ændringer'.

Husk, at øge eller nedsætte din pris vil henholdsvis øge eller mindske de penge og indsats, vi investerer i annoncering.

Vi er engagerede i at hjælpe dig med at opnå dine eventmål. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores annoncepakker, er du velkommen til at kontakte vores supportteam.