Billetto Advertising prisnivå

Välj nivå av Billetto Advertising

På Billetto är vårt mål att hjälpa dig att göra ditt event till en framgång. Ett av de mest effektiva sätten att sälja fler biljetter och öka synligheten för ditt event är genom vår dynamiska funktion "Billetto Advertising".  Den här artikeln kommer att vägleda dig i hur du väljer en nivå som passar din budget och dina marknadsföringsmål.

Förstå nivåerna av Billetto Advertising

Våra nivåer prissätts som en procentandel av ditt biljettpris. Vi erbjuder nivå till följande priser (exkl. moms):

20%
33% (Standard)
50%

Var och en av dessa alternativ motsvarar den andel av ditt biljettpris som kommer att allokeras till annonsering och exponering av ditt event. Dessa nivåer erbjuder ett riskfritt sätt att öka ditt events exponering och stimulera biljettförsäljningen.

När du väljer nivå skapar Billetto annonser för ditt event, både på vår plattform och externt på sökmotorer, sociala medier med mera. Ju högre procentandel du väljer, desto mer pengar och ansträngning kommer vi att lägga på att marknadsföra ditt event.

Välj nivå av Billetto Advertising

Standardnivån är inställt på 33%. Du kan dock ändra detta när som helst, anpassa din reklambudget enligt dina behov. Här är hur du gör det bästa valet:

Överväg din budget: Om du har en stram budget kan du vilja börja med en lägre procentandel som 20%. Detta gör att du kan testa Billetto Advertising och få synlighet för ditt event utan en större avgift.

Utvärdera dina marknadsföringsbehov: Om du kör ett stort event eller ett med en mycket konkurrenskraftig nisch, kan du behöva mer omfattande reklam för att nå din målgrupp. I det här fallet kan en nivå på 50% ge den nödvändiga räckvidden.

Experiment och utvärdera: Det är inte ovanligt att eventarrangörer experimenterar med olika nivåer över olika events. Försök att variera din marknadsföringsbudget från event till event och se vilken som ger bäst avkastning.

Riskfri annonsering: Kom ihåg, Billetto Advertising är riskfritt oberoende vilken nivå du väljer att lägga dig på. Om annonserna inte resulterar i ytterligare biljettförsäljning, kostar det inte dig någonting.

Ändra din nivå

Att justera nivå av Billetto Advertising är enkelt och kan göras närsomhelst. För att ändra nivå:

- Navigera till sektionen Mina events på ditt konto
- Klicka på Hantera på eventet
- Välj Billetto Advertising i översiktsdelen i menyn till vänster
- Välj nivå av Billetto Advertising från listan
- Klicka på Spara ändringar

Kom ihåg att öka eller minska ditt pris kommer respektive att öka eller minska pengarna och ansträngningen vi investerar i annonsering och exponering.

Vi är engagerade i att hjälpa dig att uppnå dina events mål. Om du har några ytterligare frågor om våra nivåer, tveka inte att kontakta vårt supportteam på support@billetto.se.