Billetto advertising kanaler

Billetto annonceringskanaler

Billetto Advertising tilbyder en bred vifte af marketingkanaler for at forstærke synligheden af dine begivenheder, hvilket sikrer optimal rækkevidde til potentielle billetkøbere.

Du kan tilpasse dine annonceringspræferencer i sektionen "Annoncering", der er tilgængelig både på konto- og begivenhedsniveau. Dette giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere individuelle kanaler baseret på, hvor du foretrækker, at dit arrangement skal markedsføres.

Her er en oversigt over vores nuværende kanaler:

Skärmavbild 2023-11-15 kl. 15.47.35.png

1. Billetto: Vores anbefalingssystem tilbyder personlige begivenhedsforslag til hver bruger. Disse kan vises i form af meddelelser, på vores hjemmeside, i promoverede søgninger og meget mere.

2. E-mail-anbefalinger: Når du opretter nye begivenheder eller har kommende begivenheder, advarer vi dine fans og følgere via e-mail. Derudover kan vores nyhedsbreve, aktivt læst af over 600.000 brugere, der leder efter spændende begivenheder, vise din begivenhed.

3. Google og Bing-søgeannoncer: Vi opretter, markedsfører og administrerer sponsorerede annoncer på søgemaskiner såsom Google og Bing, og hjælper med at opdage nye målgrupper til dit arrangement.

4. Forlag.

5. Socials: Vi identificerer og målretter potentielle deltagere på platforme som Facebook og Instagram. Vi sikrer, at dine arrangementer når de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, hvilket øger din begivenheds synlighed. klik på "sociale" for at få et dybere dyk i hver kanal.

Skärmavbild 2023-11-15 kl. 15.47.42.png

Som altid kan du se en oversigt over, hvordan dit salg går med annoncering på annonceringssiden i de øverste kanaler

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam på support@billetto.dk