Download en liste over dem, som har tilmeldt sig dit nyhedsbrev

Du kan downloade en liste over dem, der har sagt ja til at modtage nyhedsbrev fra dig. Listen indeholder navn, e-mailadresse og event ID.

Ligesom vi gør med Billettos nyhedsbrev, spørger vi også billetkøberne, om de vil modtage nyhedsbrev fra dig, i selve købsflowet, når de køber billetter til dine events.

Du kan downloade listen over billetkøbere på både event- og kontoniveau ved at gøre følgende:

Event niveau:

1. Log ind på din profil

2. Klik Mine events og Admin på eventet

3. Klik på Gæsteliste & rapporter

4. Gå ned til feltet Tilmeldinger til nyhedsbrev

5. Skriv den e-mailadresse, listen skal sendes til og klik Anmod

6. Du får nu til listen sendt på e-mail

Konto niveau:

1. Log ind på din profil

2. Klik på Menu

3. Klik på Salg

4. Klik på Rapporter

5. Find feltet Tilmeldinger til nyhedsbrev

6. Skriv den e-mailadresse, listen skal sendes til og klik Anmod

7. Du får nu til listen sendt på e-mail