Ladda ner lista över alla nyhetsbrevs-anmälningar

Listan består av namn, emailadress, event id och datumet när medgivande gavs om utskick av nyhetsbrev. Vid ett biljettköp får biljettköparen frågan om de vill motta nyhetsbrev från arrangören och listan består endast av de personer som tackat ja.

Du kan tillgå listan inne på ett specifikt eventet eller på kontonivå:

På kontonivå (alla som tackat ja till nyhetsbrev på alla event över tid)

1. Gå till Hantera i toppmenyn och därefter Försäljning
  2. Klicka på Rapporter i undermenyn
  3. Hitta Nyhetsbrevsprenumeranter och ange din mailadress
  4. Klicka Skicka så får du listan skickad till din mail

På ett specifikt event

1. Gå till mina event, klicka på Hantera och därefter Kundlista och rapporter i menyn till vänster
  2. Hitta Nyhetsbrevsprenumeranter och ange din mailadress
  3. Klicka Skicka så får du listan skickad till din mail

Denna lista kan du sedan ladda upp i ditt marknadsföringsverktyg såsom Mailchimp.

Såhär ser det ut för biljettköparen när de ger medgivande till arrangörens nyhetsbrev (andra steget i köpprocessen av en biljett):