Hvad sker der, hvis jeg aflyser et event, og hvad skal jeg gøre?

Hvis du skal aflyse et event, skal du tage stilling til, om det skal aflyses med eller uden refusion af gebyr. Bemærk, at aflysning ikke kan foretages via Billetto appen. Aflysning skal foregå via en browser – enten fra computer eller mobiltelefon. Når du aflyser, vil billetkøberne få en mail med besked om aflysning.

Billetto refunderer også automatisk billetprisen tilbage til køberne – med undtagelse af billetgebyret, medmindre du har valgt at refundere med billetgebyr. Det kan tage op til 5 bankdage, før pengene er refunderet.

Det kan tage op til 6 timer, før dit event markeres som aflyst i systemet og en e-mail med besked om aflysningen sendes til billetkøberne.

Events, der aflyses 10 timer eller mindre før event start, markeres som aflyst med det samme i systemet, og en e-mail vedrørende aflysning sendes til køberne med det samme.

Når du refunderer uden gebyrer, modtager billetkøberen billetprisen, men de får ikke gebyret tilbage. Vælger du derimod at refundere med gebyrer, tilbagebetaler du det fulde beløb og vil som arrangør skulle betale gebyret.

Aflys event uden billetgebyret:

1. Log ind på din konto

2. Klik på Mine events

3. Find eventet, du gerne vil aflyse

4. Klik "..." og vælg Aflys

5. Vælg Aflys eventet uden billetgebyret

6. Skriv en besked til køberne, og klik herefter Aflys

7. Du bliver nu spurgt, om du er sikker på, at du vil aflyse dit event. Klik Ja, hvis du er sikker.

8. Dit event er nu aflyst. Billetto vil automatisk få besked om aflysningen og sørge for, at billetkøberne får refusion

9. Du modtager en mail fra os, så snart eventet er refunderet til alle dine købere.

Aflys event med billetgebyret:

1. Log ind på din konto

2. Klik på Mine events

3. Find eventet, du gerne vil aflyse

4. Klik på "..." og vælg Aflys

5. Vælg Aflys eventet med billetgebyret

6. Skriv en besked til køberne, og klik Aflys

7. Du bliver nu spurgt, om du er sikker på, at du vil aflyse dit event. Klik Ja, hvis du er sikker.

8. Du skal nu tilføje din adresse (Hvis du har en virksomhed, vælger du Virksomhed. Hvis du ikke har en virksomhed, vælger du Personlig)

9. Klik Næste, når alt er udfyldt

10.Indtast dine kortinformationer, og klik Indsend betaling

11. Dit event er nu aflyst. Billetto vil automatisk få besked om aflysningen og sørge for, at billetkøberne får refusion.

12. Du modtager en mail fra os, så snart eventet er refunderet til alle dine købere, samt en mail med kvittering af indbetalingen.

Bemærk:
 Så snart der bliver trykket på 'Aflys', giver du som arrangør Billetto ret til (men vi er ikke forpligtet til) at refundere alle for deres købte billetter. Det er dog dig, som arrangør, der er ansvarlig for at informere billetkøberne om refusionspolitikken, samt at de vil blive tilbagebetalt.

I de fleste tilfælde, når du aflyser et event, vil Billetto automatisk tilbagebetale alle køb på dine vegne. Skulle omsætningen ikke stemme overens med det solgte, f.eks. hvis du har modtaget forskudsudbetaling eller lignende inden eventets afholdelse, så kontakt os, da vi ellers ikke kan behandle dit aflyste event og udbetale refusion.