Hvor finder jeg Billettos event-widget?

Du kan tilføje dine events til din hjemmeside via en event-widget.

Billetto genererer automatisk en 'widget' til hver af dine events, som kan indlejres på din egen hjemmeside.

For at finde dit event widget,  skal du gøre følgende:

1. Log ind på din Billetto konto

2. Klik på mine events

3. Klik admin. på eventet

4. Gå til marketing

5. Klik på Billet-widget

6. Find boksen med indlejringskoden

7. Tag indlejringskoden og kopier den

8. Indsæt den på din hjemmeside

For at se de forskellige event-widgets udseende, klik her.

Del alle dine events på din hjemmeside

Hvis du har flere events, og du ønsker at vise dem alle på din side, kan du vælge at dele din profil, hvor alle dine events ligger. Dette kræver dog, at din profil er offentlig – ellers vil man ikke kunne se dem.

For at se om din profil er offentlig, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu

3. Klik på konto

4. Tjek, at der er en blå knap i offentlig – er der det, er den offentlig

For deling af alle dine events på din hjemmeside:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på promover

3. Klik på widget

4. Kopier indlejringskoden

5. Indsæt din kode på din hjemmeside

Dine billetkøbere vil herefter kunne se alle dine events på din hjemmeside.