Hvor kan jeg, se hvor meget der er solgt gennem Billetto Advertising samt hvilke ordrer (billetter)?

Billetto Advertising hjælper arrangører med at eksponere events via automatiseret annoncering på forskellige kulturmedier og platforme, hvor nye potentielle billetkøbere færdes.

I salgsoversigten kan du får et indblik i, hvor stor en andel af din omsætning, der kommer fra billetter solgt via annoncering.

Screenshot

Her kan du se følgende for de forskellige kanaler, der er blevet anvendt til annoncering:

Klik: Antal brugere, der har klikket på en Billetto-annonce til dit event

Salg: Hver ordre, der er foretaget gennem en Billetto-annoncering.

CVR: Konverteringsrate, som er procentdelen af brugere, der har købt efter at have klikket på en annonce

Omsætning: De penge, du modtager fra disse salg

Salgsgraf

Forneden er et eksempel på en graf, der inkluderer visninger, billetsalg og omsætning. Her ser du omsætning over de sidste 30 dage. Ønsker du at se for en anden periode, kan du vælge den ønskede periode øverst til højre for grafen.

Et billede, der indeholder skærmbillede, tekst, Kurve, linje/række

Automatisk genereret beskrivelse

Hvis du ønsker at se, hvor de forskellige ordrer kommer fra, kan du se det i den detaljerede gæsteliste længst til højre under Source og Medium eller under ordrebehandling, hvor du vælger Detaljer ud for ordren.

Source beskriver, hvor trafikken kommer fra. Hvis der står Billetto Advertising (promotion), er det et salg, Billetto har genereret enten via vores sociale medier, søgefelt, email, nyhedsbrev, anbefalingswidgets eller anden specifik kilde, som har sendt trafikken hen til dit event.

Medium beskriver den type af kanal, der drev trafikken. Det kan være betalt annoncering, email, recommendations (de anbefalingswidgets, vi har på vores hjemmeside), search (søgefeltet på vores side), referal (trafikken kommer direkte fra en side, men da der ikke er anvendt UTM tags (kode til at spore trafikken), kan vi ikke vide præcis, hvilken reference der er tale om).

Læs mere om, hvordan du som arrangør sikrer dig, at de rette salg tilskrives dig her

Du kan du også få informationen via vores API. Alt data kommer via intern tracking fra Billetto, og vi benytter derfor ikke en tredjepart.

Bemærk: Derfor kan du heller ikke se denne del under deltagerstatistik på dit event, men kun via ovenstående steder, da deltagerstatistikken kun er baseret på Google Analytics data.