Billetto Advertising visas på försäljningsöversikten

Du finner Billetto Advertising  information på försäljningsöversikten inne på ditt event.

Skärmavbild 2023-08-16 kl. 14.35.44.png

Här kan du se aktuell status av Billetto Advertising insatser och länkar där du kan läsa mer och konfigurera dina inställningar för funktionen på det specifika eventet.

Nedan följer termer som förklarar hur du kan läsa informationen i rutan över Billetto Advertising på ditt event:

Klick = Hur många som har klickat på en Billetto Advertising annons för ditt event

Försäljning = Ordrar som har gjorts genom Billetto Advertising annons

CVR = Conversion Rate, hur många procent personer som klickat på en annons som resulterat i ett köp

Intäkt = Pengar som utbetalas till dig från biljetter sålda genom Billetto Advertising

Mer information om hur du hanterar och styr Billetto Advertising finner du här.

Om du har några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss på support@billetto.se

Graf

I diagrammet lite längre ner på sidan ser du intäkter, biljettförsäljning och sidvisningar över tid där både Billettos -och andra kanaler framgår. Data för framtiden är Billettos förväntade prognos för ditt event, detta är markerat i en ljusare färg. Som utgångspunkt visar diagrammet de senaste 30 dagarna, men du kan själv välja vilket tidspann du vill se.

Information om köp gjorda genom Billetto Advertising

Utöver informationen som framgår på försäljningsöverblicken så har du även möjlighet att tillgå informationen i den detaljerade kundlistan. Du kan också ladda ner en rapport inne på försäljningsöversikten.

Source
 framgår var trafiken kommer från. Om det står Billetto Promotion(Advertising) så är biljettförsäljningen genererad av Billetto som kan tex. vara våra sociala medier, sökfält, email, nyhetsbrev, rekommendationswidget eller andra specifika källor som drivit trafik till ditt event.
Medium identifierar typen av kanal som har drivit trafiken. Det kan vara betalannonser, email, recommendations (rekommendationswidget vi har), search (sökfältet på Billettos sida) m.m.

Läs mer om hur tillskrivningen fungerar för Billetto advertising här

Du kan också få informationen via vårt API. All data kommer via intern spårning från Billetto, vi är därför inte beroende av tredje part i dessa fall.

Notera:
Var uppmärksam på att Billetto Advertising avgiften inte blir återbetalat till dig som arrangör om ett återköp görs på en biljett eller order som är såld genom Billetto Advertising.