1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Hvordan gensender jeg en billet til en gæst?

Hvis en (eller flere) af dine gæster ikke har modtaget sin billet eller har brugt/skrevet en forkert e-mailadresse på ordren, har du mulighed for at gensende eller videresende den til den korrekte e-mailadresse.

Sådan søger du efter en ordre/billetter på eventniveau

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer

4. Gå til deltagere

5. Klik på ordrebehandling (eller billethåndtering hvis du vil se alle billetter enkeltvis)

6. Søg efter den ønskede ordre

7. Klik på detaljer ud for ordren

8. Klik gensend eller videresende

Søg efter en ordre/billetter på tværs af alle events

1. Log ind på Billetto

2. Klik på administrer

3. Gå til deltagere

4. Klik på ordre (eller billetter hvis du vil se alle billetter på tværs af alle events)

5. Søg efter den ønskede ordre ved at anvende filtrene

6. Klik på detaljer ud for ordren

7. Klik gensend eller videresende

Du vil nu have følgende muligheder: Download PDF billetGensend PDF billet og Videresend PDF billet.

Du kan vælge “Download PDF billet”, hvis du skal bruge en kopi af din gæsts billet.

“Gensend PDF billet” skal du bruge, hvis din gæst har indtastet den korrekte e-mailadresse, men ikke har modtaget sin billet.

“Videresend PDF billet” skal du anvende, hvis din gæst har indtastet en forkert e-mailadresse. Derved åbnes din emailklient, og du kan sende billetterne afsted. Hvis du ikke har en emailklient på din computer, så skal du klikke Download PDF og sende billetterne som vedhæftning fra din egen email.