1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Hur skickar jag om en biljett till en av mina biljettköpare?

Om en gäst inte mottagit sina biljetter eller skrivit fel e-postadress när de gjorde ordern så har du möjlighet att skicka om eller skicka vidare biljetten till den nya e-postadressen.

Du kan hitta ordern och skicka den på nytt både på kontonivå och eventnivå.

På kontonivå:

1. Klicka på Hantera i toppmenyn och därefter Deltagare
  2. Klicka på Ordrar i undermenyn
  3. Hitta ordern det gäller och klicka Information på höger sida om den
  4. Nu har du valet att Ladda ner PDF, Skicka om PDF och Skicka PDF

På eventnivå:

• Klicka på Mina event uppe i högra hörnet på sidan
  • Välj det event det gäller och klicka Hantera
  • Klicka vidare in på Deltagare i menyn till vänster och därefter Orderhantering
  • Leta upp ordern ifråga och klicka på ikonen på höger sida om den
  • Nu har du valet att Ladda ner PDF, Skicka om PDF och Skicka PDF

Du kan Ladda ner PDF om du behöver en kopia av biljetten.

Skicka om PDF om biljettköparen har fyllt i korrekt e-postadress men inte hittar biljetten.

Skicka PDF om biljettköparen skrev fel e-postadress. Detta valet kommer öppna ditt mailprogram. Om detta alternativet inte passar med inställningarna på din dator kan du också välja att ladda ner PDF:en och skicka den som en bifogad fil från din mail.