Hvordan kan jeg dele eller invitere gæster til mit event?

Når du opretter et event, får det sin egen eventside med en unik url, som du kan bruge, når du vil invitere gæster eller promovere dit event. Du kan indsætte denne url i e-mails, på plakater, på Facebook, på din hjemmeside mv. Næsten kun fantasien sætter grænser.

Via Facebook kan du dele i et opslag eller oprette en begivenhed. Du kan også tilføje en widget på din hjemmeside.

Hvis du går til Billetto's ’del event side på dit event, hvor du får links til det hele samt uddybende forklaring på, hvordan du gør.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer på eventet

4. Klik på eventtjekliste

5. Tag linket under event link

Du kan også anvende Smart Links. Læs mere om dem her.