Hur kan jag dela mitt event med mina gäster?

När du upprättar ett event på Billetto så skapas det en eventsida för eventet med en specifik url länk som du kan dela vidare i t.ex. mail, affischer, på din hemsida, sociala medier såsom Facebook och Twitter och liknande.

Du finner din specifika url länk genom att

1. klicka på Mina events

2. klicka på de tre prickarna till höger om det event det gäller

3. Dela eventlänk

Du finner även länken på sidan Checklista för succé eller på försäljningsöversikten på det specifika eventet. Klicka på Mina eventsHantera på eventet det gäller och så finner du sidorna i menyn till vänster.

Utöver att dela länken så kan du använda vår biljettwidget att placera på er hemsida eller upprätta eventet direkt till Facebook genom vår funktion Facebook synk. Du kan även använda vår funktion Smart Links för spårbara länkar.