Hvordan kan jeg tilslutte en bonprinter, når jeg sælger billetter i døren fra appen?

Nedenfor finder du en guide for hvordan du sætter det op, så du kan anvende bonprinter til de salg du laver i døren. Dette kan dog kun bruges til Ipads og tablets.

Tilslut bonprinter til ipad eller tablet

1. Tilslut printeren til strøm

2. Tænd printeren i højre side

3. Hold den røde knap bag på printeren inde indtil du ser det grønne lys blinke én gang

4. Slip en røde knap og tjek at den grønne knap stadig blinker

5. Gå til indstillinger på din iPad

6. Gå til bluetooth

7. Tilslut til printeren

Aktiver bonprinter

1. Åben Billetto-appen på iPad eller tablet

2. Klik på arrangørnøgle (find den her)

3. Skriv arrangørnøgle og derefter navn på terminalen

4. Klik log ind

5. Klik på møllehjulet øverst til højre

6. Vælg printerindstillinger

7. Tilslut printer ved at slide til grøn hvor der står: Aktiver printer for kassen

Aktiver tekst på bonnen

1. Åben Billetto-appen på iPad eller tablet

2. Klik på arrangørnøgle (find den her)

3. Skriv arrangørnøgle og derefter navn på terminalen

4. Klik log ind

5. Klik på møllehjulet øverst til højre

6. Vælg printerindstillinger

7. Gå til feltet hoved på bon og skriv hvad i ønsker der skal stå på bonnen (en god ide er at bruge virksomhedsnavn, event navn addresse eller ligende.

Note: Venligst bemærk at vi på nuværende tidspunkt kun understøtter printeren Star micronics TSP654IIBI Bluetooth. Den tekst du skriver på bonnen kommer på bonnen for alle de events du sælger billetter til i døren.