Hvordan laver jeg mit event som kladde, hemmeligt, offentlig eller udgiver det?

Herunder kan du se, hvordan du udgiver dit event, samt hvordan du gemmer det som kladde, eller planlægger det til udgivelse på et senere tidspunkt. Du kan også se, hvordan du tjekker om et event er offentligt.

Offentlig/privat: Hvis eventet ikke skal være offentligt for alle, men kun nogle få, du deler eventet med, skal du vælge privat. Hvis du gemmer eventet som kladde, har det ikke betydning for, om det er offentlig eller privat, indtil det udgives. Hvis alle skal have adgang til eventet, og det skal kunne søges frem, så skal der være flueben i offentlig.

Kladde: Hvis du klikker gem i bunden af opret eventsiden i stedet for at sige udgiv, gemmer du dit event som en kladde. Du vil herefter have adgang til eventet under feltet mine events.

Udgiv senere: Hvis du gerne vil have dit event udgivet på en bestemt dato og tidspunkt, kun du vælge udgiv senere og vælge, hvornår det skal være tilgængeligt.

Udgiv:  Hvis du klikker udgiv, betyder det, at du er klar til at dele dit event. Dit event vil nu være live på Billetto, medmindre du har valgt, at det skal være privat. I så fald er det kun offentligt for dig og dem, du har deler linket med.

Bemærk: Hvis du har gjort dit event offentligt ved en fejl og efterfølgende gjort det privat, kan du risikere, at dit event er søgbart på eksterne søgemaskiner. Det vil dog ikke være søgbart på Billetto.