Hur gör jag mitt event privat respektive offentligt?

Du kan välja om ditt event ska vara vara offentligt eller inte genom att ange Offentligt eller Privat under sekretessinställningar i steget Grundinfo Om du skapat nytt event eller klickat Ändra på ett existerande event under Mina events. När ditt event är offentligt går det att söka efter det på Billettos startsida men också hos sökmotorer så som Google och Bing.

Om du jobbar med ett utkast är det bara att klicka ur Offentlig-boxen så kan ingen se ditt event innan du är redo att publicera.

Observera: Har ditt event varit i Offentligt läge och du därefter ändrar till Privat, syns det inte längre på Billetto men kan i vissa tillfällen fortfarande vara synliga på vissa sökmotorer.