Hvordan redigerer jeg og logger ud af min Billettokonto?

På Billetto har du mulighed for at redigere din personlige og offentlige profil. Den personlige profil er den, du logger ind med. Den offentlige profil er den, dine billetkøbere kan følge for at få nys om nye event, og det er også den, I kan dele, når I gerne vil dele flere events på en gang.

Sådan redigerer du din personlige profil (den du logger ind med (kun pc & mobiltnetværk))

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu og konto

3. Du er nu på personlige indstillinger, hvor du kan ændre navn og email

5. Når alt er opdateret, klikker du på opdater indstillinger

Sådan redigerer du en offentlig profil (app, pc & mobltnetværk)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu & offentlig profil

3. Her ændrer du de ønskede informationer (her finder du også den email, som dine købere kan kontakte dig igennem)

4. Tryk gem når alt er opdateret

Ændre min adgangskode (kun pc & mobiltnetværk)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu og konto

3. Tast din nuværende adgangskode og den nye adgangskode 2 gange

4. Klik opdater adgangskode

Jeg har glemt min adgangskode (pc, app & mobiltnetværk)

1. Gå til billetto.dk (åben appen)

2. Klik på log ind

3. Tast din email ind og tryk fortsæt

4. Klik nu på feltet glemt din adgangskode?

5. Tast din email

6. Du vil nu indenfor kort tid modtage en email, hvor du kan nulstille din adgangskode

Log ud af Billetto fra pc & mobiltnetværk

1. Gå til menu

2. Klik log ud

Log ud af Billetto appen

1. Klik på møllehjulet på skærmen

2. Find feltet log ud og klik

3. Klik herefter igen log ud