Hur ändrar jag min profilinformation som arrangör?

På Billetto har vi delat in din kontoinformation i två delar:

• Personliga inställningar - dina privat inställningar för ditt konto

Inne på Personliga inställningar kan du uppdatera din privata information, vilket inte är synligt för andra. Det namn och e-postadress du anger här är till för att identifiera dig vid inloggning på Billetto samt den e-postadress vi skickar en länk till för att återställa lösenord om du skulle råka glömma ditt förra.  Under Säkerhet kan du ändra ditt lösenord. Du kan här också se anslutna konton till Facebook och Google samt har du möjlighet att radera ditt Billettokonto

För att uppdatera din profilinformation är det bara att logga in på ditt Billetto-konto och klicka på Meny i högra hörnet av toppmenyn och därefter klicka på Konto och Logga in i undermenyn.

• Offentlig profil - arrangörssidan kopplad till dina events

Här kan du skräddarsy din profil utåt precis hur du vill ha den. Du kan redigera namn, arrangörens e-postadress, profil- och omslagsbild, profilbeskrivning samt göra uppdateringar och ändringar i privata inställningar. Den e-postadress som anges här är den som dina biljettköparna kommer att se.

Om du klickar på Se offentlig profil så kan du se en förhandsvisning av hur det ser ut för de som besöker din sida, beroende på vilka privata inställningar du har.

För att uppdatera din offentliga profilinformation är det bara att logga in på ditt Billetto-konto och klicka på Meny i högra hörnet av toppmenyn och därefter klicka på Offentlig profil.