Hvordan sætter jeg et max på billetsalget og kan jeg fravælge moms?

Der er to mulige måder at begrænse billetsalget på:

1. Specificér det maksimale antal billetter pr. billettype f.eks 200 voksenbilletter, 200 børnebilletter osv.

2.  Hvis du har en begrænsning på den lokation, du anvender i forhold til hvor mange personer du har plads. Den er god at anvende, hvis du generer gratis billetter, eller hvis du har oprettet flere billettyper på dit event. På den måde skal du ikke begrænse hver billettype, men i stedet bare sætte en max kapacitet på eventet – så lukker systemet selv for salget, når eventet har nået sit max.

Hvis du ønsker at gøre dette, samt sætte momsen for billettyperne, skal du gøre følgende.

Max kapacitet

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Find eventet og tryk rediger og derefter billetter

4. Find feltet max kapacitet

5. Skriv det max, du har

6. Tryk herefter gem eller udgiv, afhængig af hvor du er i processen

Vis ikke moms

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Find eventet, og tryk rediger og vælg billetter

4. Find momssats, og sæt den ønskede moms

5. Gem dit event (og eventuelt udgiv, hvis du er klar til det)

Husk, du skal have tastet et CVR nummer under bankoplysninger for at aktivere momsen, så den vises. Momsen tilføjes ikke billettens pris. Momsen viser kun, hvad den udgør ud af den billetpris, der er sat.