Hvordan tilføjer jeg en adgangskode direkte til mit events link?

Hvis du har oprettet et event med adgangskode(r), og du gerne vil sende dine billetkøbere et direkte link i stedet for kun koden, kan du gøre dette i dit events URL.
Dette vil give dine billetkøbere mulighed for at undgå at skulle indløse koden først og i stedet gå direkte til billetkøbet med koden aktiveret.

Det vil se nogenlunde således ud:

billetto.dk/e/eventnavn-eventID/select/adgangskoden

Her er et eksempel:

Hvis dit events URL (link) er https://billetto.dk/da/e/hej-med-dig-test-tickets-315938 og adgangskoden er "VIP2018W" så kan du lave et direkte adgangskodelink ved at tilføje /select/VIP2018W til slutningen af linket til eventet.

Det kommer så til at se således ud:

https://billetto.dk/da/e/hej-med-dig-test-tickets-315938/select/VIP2018W

Her kan du se, hvordan du tilføjer en adgangskode til dine billetter, hvis du ikke allerede har gjort det.