1. Hem
  2. Arrangör
  3. Kampanjer & rabatterbjudanden

Hur adderar jag en åtkomstkod direkt i eventlänken?

Om du använder åtkomstkoder för ditt event och vill ge dina biljettköpare en direktlänk istället för att skicka själva koden kan du göra det genom att ändra eventets URL. På så vis kommer köparen direkt till köpsidan där åtkomstkoden redan är aktiverad.

URL:en kommer se ut ungefär så här:

billetto.se/e/eventnamn-eventID/select/åtkomstkod

Exempel:

Om ditt events URL (länk) är https://billetto.se/sv/event-med-koder-315938 och åtkomstkoden är "SPECIELLKOD" så kan du lägga in koden i URL:en genom att skriva addera "/select/speciellkod" i slutet av länken. Hela länken blir då denna:

https://billetto.se/en/event-med-koder-315938/select/speciellkod

Här kan du läsa om hur du skapar åtkomstkoder, om du inte redan har gjort det.