Hvordan tilføjer jeg et link til billetter i mit Facebookevent?

Hvis du allerede har offentliggjort et event på Billetto, skal du blot kopiere linket til eventet og indsætte det i "Billetter"-afsnittet hvor dette ikon er vist på dit Facebook event:   mceclip0.png

Klik her for at finde ud af hvordan du opretter et Facebook event.

Hvis du allerede har oprettet et Facebookevent kan du redigere i det og derefter indsætte linket til billetsalget hos os.

Note: Du kun kan tilføje et billetlink til offentlige events på Facebook, så hvis du ikke kan se billetfeltet på oprettelsessiden så mangler du nok at ændre eventet til "Offentlig"(feltet øverst til venstre).

Note: Hvis du aflyser dit Facebook event aflyses det ikke hos Billetto, du skal derfor også aflyse det på Billettos side.