Hvordan tilføjer jeg mit event på Billetto på Facebook?

Ved at have dit event på Facebook kan du nå ud til et bredere publikum. Du kan tilføje dit Billetto event på Facebook ved få simple trin.

For at du kan udgive dit event på Facebook skal du have en offentlig Facebook side. Hvis du ikke har en Facebook side endnu, kan du oprette en på få minutter.

Note: Du kan ikke bruge denne funktion til at udgive et event på din personlige Facebook profil eller på en Facebook gruppe.

Du kan ikke rette eller slette eksisterende Facebook events med denne funktion ( dette gælder events der er oprettet direkte på Facebook ).

For at tilføje dit event på Facebook:

1. Log ind på Billetto og gå til mine events

2. Klik på administrer på eventet du gerne vil tilføje til Facebook

3. Gå til marketing og klik herefter på Facebookevent

4. Accepter marketings betingelserne og tilslut til Facebook.

5. Log ind på din Facebook profil. Hvis du allerede har givet Billetto lov til at få adgang til din Facebook konto burde den være forbundet med det samme.

6. Vælg den Facebook side du gerne vil oprette dit event på.

7. Giv Billetto lov til at udgive og opdatere events på din(e) side(r).

8. Under offentliggør dit event til, vælger du den side du gerne vil udgive dit event på og klikker næste.

9. Hvis du er klar til at tilføje dit event på Facebook som det er, vælger du offentliggør nu. Hvis du gerne vil lave lidt ændringer eller lignende før du offentliggør det vælg opret kladde.

10. Klik på udgiv og du vil nu kunne administrere dit event på Facebook.

11. Hvis du har valgt kladde foroven, har du også mulighed for at slette dit Facebookevent igen. Her klikker du bare på slet Facebookevent.

Vær opmærksom på at ved at slette Facebookeventet vil det ikke slette eventet du har oprettet på Billetto.

Note: hvis du har problemet med at tilknytte til Facebook er det fordi Facebook brugeren allerede er tilknyttet en anden bruger hos Billetto. Du skal logge ud af denne for at kunne tilføje eventet til Facebook via den konto du forsøger med.