1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Importer liste med billetter

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig ved forespørgsel. Skriv derfor til support@billetto.dk. hvis du ønsker adgang til denne funktion.

Hvis du har solgt nogle billetter offline og gerne vil tilføje disse til dine billetsalgsinformationer, kan du importere dem via en liste i CSV fil format.

Det gør du på følgende måde:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik administrer på eventet

4. Gå til deltagere

5. Klik på billethåndtering

6. Klik på upload billetter

7. Du kan nu uploade filen ved at følge instruktionerne:

Filen skal indeholde følgende kolonner:

• ID
  • Stregkode
  • E-mail
  • Fornavn og efternavn (eller bare det fulde navn).
  • Hvis dit event også har sædeoversigt tilføjet, er du nødt til at have en kolonne for sædenumre (og/eller sektionsnavn, rækkenummer og sædenummer).

Sørg for, at filtypen er kodet som UTF-8 – ellers vil nogle ikke-engelske tegn ikke blive genkendt og forhindre upload af billetterne.

Når en bruger allerede er registreret med en given e-mail hos Billetto, vil vi blot tildele den importerede billet til brugerens konto. Der sendes ingen bekræftelses-e-mail til brugere, der er registreret under importen.

Hvis du ønsker at sende billetterne, kan du vælge "Send billetter igen". Alle billetter bliver tilføjet som fribilletter, men du kan vælge hvilken billettype, der skal bruges (udskrives på PDF-billetter).

For at eksportere listen, følg de ovenstående trin, og vælg i stedet ’eksporter billetter’. Listen vil nu blive sendt til den e-mail, som du er oprettet med.