Kan jeg få en rapport over, hvor mange billetter, der er blevet solgt?

Det kan du sagtens. Du kan både få en daglig, ugentlig og månedlig rapport om dit billetsalg. Du kan også vælge, om du vil modtage en rapport om hver enkelt transaktion, der laves.

Rapporter for et enkelt event:

1. Log ind på Billetto

2. Klik Mine events

3. Klik Administrer på eventet

4. Gå til Oversigt

5. Klik på Gæsteliste & rapporter

6. Gå til feltet Rapporter

7. Vælg frekvensen for, hvor hyppigt du gerne vil modtage en rapport

8. Vælg dato for, hvornår du vil starte med at modtage rapporterne

9. Vælg de modtagere, der skal have tilsendt en rapport via e-mail

10. Aktivér funktionen ved at sætte flueben

11. Klik Gem, når du har tilføjet alle mails og aktiveret funktionen

Rapporter for alle events:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på Administrer

3. Klik på Salg

4. Klik på Rapporter

6. Gå til feltet Rapporter

7. Vælg frekvensen hvor for, hyppigt du gerne vil modtage en rapport

8. Vælg dato for, hvornår du vil starte med at modtage rapporterne

9. Vælg de modtagere, der skal have tilsendt en rapport via e-mail

10. Aktivér funktionen ved at sætte flueben

11. Klik Gem, når du har tilføjet alle mails og aktiveret funktionen

I vil nu modtage daglige, ugentlige eller månedlige rapporter om jeres billetsalg på de ønskede emails.

Hvis du vil deaktivere rapporter, skal du følge samme fremgangsmetode som ovenstående, men blot fjerne fluebenet i Aktiver og gemme dine ændringer.