Kan jag få regelbundna uppdateringar för biljettförsäljningen?

Jepp, det kan du! Du kan dels följa försäljningen när du vill i Billetto-appen men det går också att få försäljningsuppdateringar till din mail dagligen, veckovis eller månadsvis.

Du kan även använda vår Sales Tracker för att få en överblick över antal sålda biljetter på hela kontot eller per event och ge andra tillgång till uppgifterna likaså, läs mer här.

Ett mail för alla dina events

När du loggat in på ditt konto klickar du på Hantera och därefter Försäljning. Välj Rapporter i undermenyn. Under Transaktionsrapport, kan du välja hur ofta du vill mottaga en uppdatering till din mail, startdatum för utskicken samt fylla i e-postadressen för mottagarna. Avsluta med att klicka i rutan Aktivera och Spara.

Ett mail per event

När du loggat in på ditt konto klickar du bara på Mina events uppe till höger. Klicka sedan på Hantera på det event som du vill ha rapporter för.

Klicka på Kundlista & Rapporter (under Översikt) i menyn till vänster. Under Transaktionsrapport kan du välja hur ofta du vill mottaga en uppdatering till din mail, startdatum för utskicken samt fylla i e-postadressen för mottagarna. Avsluta med att klicka i rutan Aktivera och Spara.