Målgrupper - opret en gruppe, manuelt eller med deltager fra events, for rabattilbud

Målgrupper er en funktion, der kan bruges sammen med kampagnefunktionen, events tilknyttet medlemskaber, og siddepladsevents. Du kan bruge målgrupper til f.eks.

1. Rabat til tidligere deltagere
  2. Rabat for specifikke deltagere eller medlemmer
  3. Lås sædet op med kode
  4. Stregkoder fra tidligere events kan bruges som en kode til at låse op for en rabat
  5. Brug af kode på tværs af flere events, men med et begrænset antal

Du har mulighed for at skabe
- en Manuel målgruppe, hvor du enten uploader en CSV-fil til Billetto med f.eks. e-mailadresse eller koder, der skal være gyldige eller laver en blank gruppe hvor du efterfølgende specificerer detaljerne for gruppen. Læs mere her

-en Tidligere event deltager målgruppe, her opretter du en målgruppe, der automatisk tager deltagere der har lavet et køb på et tidligere event. Du kan så bruge denne målgruppe til målrettede specialtilbud ved andre eller kommende arrangementer. Læs mere her

Du kan finde funktionen målgrupper ved at gøre følgende:

1. Klik på promover i topmenuen
2. klik på Audiences
3. Klik på tilføj målgruppe

Herefter vælger du, om det er en manuel gruppe eller gruppe med eventdeltagre, du vil oprette. Du kan følge vejledningerne ovenfor, for hvordan du opretter en målgruppe trin for trin.