Opret kategorier og tilknyt billettyper til dem - trin 3 af 3

[Trin 3/3]

Categories funktionen anvendes til at inddele siddepladser i forskellige prisklasser og billettyper. Alle siddepladser skal tildeles en kategori.

Når du tegner en siddeplan, vil du skulle forbinde dine billettyper til de forskellige siddepladser. Hvis du springer dette trin over, vil alle dine billettyper være tilgængelige for alle siddepladser.

Sådan opretter du en ny kategori:

1. Klik på den grå [+] Create new category

2. Indtast navnet på kategorien (F.eks.: Entrépris/VIP/kategori A/Kategori B

3. Vælg farve ved at klikke på cirklen

4. Bekræft ved at sætte flueben til højre

Sådan redigerer du en eksisterende kategori:

1. Klik på prikkerne i højre side (...)

2. Omdøb eller vælg farver ved at vælge cirklen eller teksten

3. Bekræft ved at sætte flueben til højre

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Font/skrifttype, display/skærm/fremvisning

Automatisk genereret beskrivelse

Sådan tildeler du kategorier

Hver siddeplads skal tildeles en kategori. Markér de siddepladser og rækker, du ønsker at vælge ved at trække musen hen over dem. I højre side opretter du enten en ny kategori eller vælger en eksisterende.

Eksempel:

I dette eksempel opretter vi en gratis kategori, en normal kategori og en VIP-kategori.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, mønster, design

Automatisk genereret beskrivelse

Opsætning af billettyper til hver kategori

Når du opretter dit event, så husk at oprette billettyper til hver af de forskellige kategorier og prisklasser, du har lavet i din siddeplan, så det hele passer sammen, og de rette billettyper kan tilknyttes de rette kategorier. Færdiggør herefter dit event, og offentliggør det.

Tilknyt/rediger kategorier til billettyper

Du kan både oprette kategorier, mens du opretter eventet samt bagefter.

Mens du opretter eventet:

1. Under Siddepladskategori skal du tilføje billettyper til de respektive kategorier

2. Ud fra hver kategori, du har oprettet, klikker du i boksen og vælger den billettype, der skal kunne sælges inden for kategorien

3. Dette gør du med alle kategorier, du har oprettet

4. Klik gem, når du er færdig

Hvis du skal redigere, efter eventet er oprettet:

1. Klik på Mine events

2. Klik Rediger på eventet

3. Klik Siddepladskategori

4. Fjern eller vælg de billetter, der skal tilknyttes en kategori ved at klikke i boksen under kategorien

5. Klik Gem, når du er færdig