Opsæt terminalrestriktioner - Begræns hvilke billettyper der skal kunne skannes

Hvis du gerne vil kunne begrænse, hvilke billettyper der skal kunne skannes på enhederne i bestemte kan du gøre dette under skannerindstillinger. På den måde hvis du har forskellige billettyper kan du opdele gæsterne i grupper og styre hvilke billettyper kan komme ind af hvilken indgang, hvis du måske har fredag og lørdags billetter i et og samme event, men gerne vil sikre at lørdagsbilletter ikke skannes fredag og omvendt.

Begrænsninger på terminal

1. Klik på Mine events og derefter admin på eventet
2. Klik på Dørsalg & billetskanning

3. Klik på skanner indstillinger

4. Under Begrænsninger på terminal skal du klikke på +Tilføj terminalbegrænsning

4. Under Terminalnavn til at skanne billetter ind - indtast det navn/ord, du vil bruge som terminalnavn, når du åbner appen for at skanne billetter

5.  Hvis du skanner ud så under Terminalnavn til at skanne billetter ud - indtast det navn/ord, du vil bruge som terminalnavn, når du åbner appen for at skanne billetter. Det kan godt være det samme som du skanner ind med.

6. Under Tilladte billettyper skal du vælge de billettyper, som terminalnavnet skal kunne skannes når det angivne terminalnavn indtastes i appen under terminalens navn

7. Klik på Tilføj

Du kan tilføje flere terminalbegrænsninger hvis du har brug for flere.

Et eksempel
hvis du har et event der kører fredag ​​og lørdag på et enkeltstående events, hvor du har både en voksen- og en børnebillet til hver af de 2 dage, kan du indtaste det sådan her:

klik på +Tilføj terminalbegrænsning og indtast:
Terminalnavn til at skanne - fredag

Tilladte billettyper - fredag ​​voksen + fredag børn

og så tilføj

klik på + Tilføj terminalbegrænsning og indtast:

Terminalnavn til at skanne - lørdag

Tilladte billettyper - lørdag voksen + lørdagsbarn

Og så tilføj.

Når du nu logger ind i appen for at skanne billetter, indtaster du fredag som terminalnavn for fredag, hvilket kun vil gøre billettyperne "fredag ​​voksen" og "fredag ​​barn" tilgængelige for skanning. Så hvis nogen har købt en lørdagsbillet vil den ikke kunne skannes.
På lørdag skal du åbne appen igen og indtaste lørdag som terminalnavn, og billettyperne "Lørdag voksen" og "Lørdagsbarn" vil kunne skannes.

Note: På iOS vises terminalnavnene automatisk, men på Android skal terminalnavnet indtastes manuelt.