[3/3] Tilordne setekategorier til billettyper

[Step 3/3]

"Kategorier"-innstillingene blir brukt til å dele setene inn i forskjellige prisklasser eller typer billetter. Alle setene må tildeles en kategori.

Når du tegner setekartet, vil det være nødvendig å koble billettypene til forskjellige seter. Hvis du hopper over dette trinnet, vil alle billettypene dine automatisk bli gjort tilgjengelig for alle setene.

MERK: Ved bruk av gjentakende event (booking) må du tilordne setekategoriene for hver tidsluke og ikke for foreldre-eventet.

Opprette/redigere kategorier

For å opprette en ny kategori:
- Klikk det grå [+]-tegnet. Opprett en ny kategori.
- Skriv navnet til kategorien (f. eks: Generell adgang/VIP).
- Velg farge ved å klikke på sirkelen.

For å redigere en eksisterende kategori:
- Gi et nytt navn, eller velg en annen farge ved å velge Sirkel eller Tekst.

Tilordne kategorier

Hvert sete må være tilordnet en kategori. Sveip over setene du ønsker å velge. På høyre side oppretter du enten en ny kategori, eller velger en du har laget tidligere.

I eksempelet nedenfor setter vi opp en gratiskategori, en normalkategori og en VIP-kategori.

Sette opp billettyper

Når du oppretter eventet ditt, sørg for å sette opp billettyper for hver av de forskjellige seksjonene og prisklassene for ditt lokale med seter. Fullfør event-opprettelsen og publiser ditt event.

Koble kategorier til billettyper

I det siste trinnet av event-opprettelsen "Setekategorier", vil du bli bedt om å tilordne en spesifikk billettype til en spesifikk kategori.

For eksempel:
Du har opprettet kategorier - gratiskategori, normalkategori og VIP-kategori.
Du har opprettet billetter – gratis, normal og VIP.

I "Setekategorier"-seksjonen av event-oppretteren, vil du måtte tilordne en gratisbillett til gratiskategorien, en normalbillett til en normalkategorien og en VIP-billett til VIP-kategorien.

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt vårt kundestøtte-team på support@billetto.no.