SMS påminnelse

Hva er SMS-påminnelse?

SMS-påminnelse er designet for å holde deg oppdatert og forberedt til dine kommende arrangementer. Denne tjenesten sender deg tidsriktige, personlige påminnelser direkte til telefonen din via SMS, slik at du har all viktig informasjon om arrangementet og billetten din akkurat når du trenger det.

Hvordan fungerer SMS-påminnelse?

Det er enkelt! Når du velger SMS-påminnelse ved kjøp av billett, vil du motta tekstmeldinger med nøkkelinformasjon om arrangementet på de tidspunktene du har valgt - 24 timer, 4 timer, 2 timer eller 1 time før arrangementet starter. Disse påminnelsene inkluderer viktig informasjon som starttidspunkt for arrangementet, sted og detaljer om billetten din.

Nøkkelfunksjoner i SMS-påminnelse

Personlige Varsler: Motta påminnelser som er skreddersydd spesielt for arrangementene du skal delta på. Fleksibel Tid: Velg når du ønsker å bli påminnet - 24, 4, 2 eller 1 time før ditt arrangement. Vesentlig Arrangementsinfo: Hver påminnelse inkluderer viktige detaljer som tidspunkt for arrangementet, sted og billettinformasjon. Oppdateringer i sanntid: Hvis det skjer en endring i arrangementets plan eller hvis arrangementet blir avlyst, vil du være den første til å vite.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan melder jeg meg på SMS-påminnelse?
Du kan melde deg på SMS-påminnelse når du kjøper billetter på Billetto. Velg bare de påminnelsestidene som passer deg best.

Kan jeg endre mine påminnelsepreferanser senere?
Absolutt! Du kan oppdatere dine påminnelsepreferanser når som helst fra din Billetto-konto.

Hva skjer hvis mitt arrangement blir omplanlagt eller avlyst?
Du vil motta en umiddelbar SMS-varsling hvis det er noen endringer i arrangementets plan eller hvis det blir avlyst, dersom du ikke allerede har mottatt en SMS.

Vil jeg få for mange meldinger?
Overhodet ikke. Du vil bare motta den ene påminnelsen du har valgt. Ditt telefonnummer vil kun bli brukt til dette.

Hold deg informert og klar

Med SMS-påminnelse er det slutt på å gå glipp av et arrangement eller å stresse for detaljer i siste liten. Denne hendige tjenesten holder deg informert og organisert, slik at du kan fokusere på å nyte arrangementopplevelsen din til det fulle.