1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Ordrenotater

Funksjonen "Ordrenotater" er et nytt verktøy tilgjengelig på Billetto som muliggjør for arrangører å legge til tilpassede tekstnotater på en spesifikk ordre. Disse notatene er også synlige i eventuelle rapporter som du laster ned. Denne funksjonen er designet for å forbedre kommunikasjonen og dokumentasjonen for eventarrangører og sikrer at alle relevante detaljer om en ordre er lett tilgjengelige og gjennomsiktige for alle teammedlemmer.

Å legge til notater på en ordre

Når du ser på en ordre på Billetto-plattformen, finner du mulighet for å legge til et notat direkte til den spesifikke bestillingen. Du finner funksjonen slik:

Logg inn på din Billetto-konto Klikk på Mine eventer og klikk deg inn på det aktuelle arrangementet. Klikk på knappen Deltakere i menyen til venstre og deretter Ordrehåndtering. Finn ordren der du ønsker å legge inn et notat, klikk på knappen Informasjon.

Rull ned på siden og i feltet under "Notater" kan du nå legge inn teksten din og klikke på knappen som har et hake-symbol, så lagres informasjonen.

Når den er lagret, vil notatet være synlig for alle som har tilgang til ordredetaljene.

Synlighet

Ordrenotater er synlige innenfor ordredetaljene på plattformen.
Når du laster ned rapporter med ordreinformasjon, vil disse notatene inkluderes.

Bruksområder

Spesielle krav: Hvis en kunde kontakter deg med spesifikke behov som tilgjengelighetsforespørsler eller kostholdsrestriksjoner, kan du notere disse direkte på deres booking/ordre.

Intern kommunikasjon: Bruk ordrenotater for å kommunisere viktig informasjon om en booking/ordre til teamet ditt.

Fordeler

Forbedret kommunikasjon: Hold alt personell oppdatert med kundenes behov og spesielle instruksjoner, og sikre at alle er på samme side.

Effektiv dokumentasjon: Spor enkelt spesifikke detaljer og unntak knyttet til individuelle bookinger, noe som er spesielt nyttig for analyse etter eventet og oppfølgninger av kundeservice.

For ytterligere spørsmål eller hvis du trenger hjelp med denne funksjonen, er du velkommen til å kontakte vårt supportteam support@billetto.no