1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Ordrenoter

"Ordrenoter" er en ny funktion på Billetto, der giver arrangører mulighed for at tilføje brugertilpassede tekstnoter til ordrer inden for platformen. Disse noter er også synlige i alle rapporter, du downloader.

Denne funktion er designet til at forbedre kommunikationen og dokumenthåndteringen for eventarrangører, hvilket sikrer, at alle relevante detaljer om en ordre er lettilgængelige og transparente for alle teammedlemmer

Sådan fungerer det:

Log ind på din Billetto-konto
Klik på Mine events og klik ind på eventet det drejer sig om.
Klik på knappen Deltagere i menuen til venstre og derefter Ordrebehandling.
Find ordren som du vil lægge noten ind på, og klik på knappen detaljer.
Scroll ned på siden og i feltet under "Noter" kan du nu lægge din tekst ind og klikke på knappen som har et  flueben, så gemmes informationen.

Ordrenoter er synlige inden på ordredetaljerne på platformen. Når du downloader rapporter med ordre detaljer, vil disse noter være inkluderet, hvilket tillader problemfri offline adgang og reference.

Tilføjelse af noter:

Når du viser en ordre på Billetto-platformen, finder du en mulighed for at tilføje en note direkte tilknyttet den specifikke ordre. Klik blot på 'Tilføj note'-knappen og indtast din tekst. Når den er gemt, vil noten være synlig for enhver, der tilgår ordredetaljerne.

Synlighed:

Ordrenoter er synlige inden for ordredetaljerne på platformen. Når du downloader ordre rapporter, vil disse noter være inkluderet, hvilket tillader problemfri offline adgang og reference.

Anvendelseseksempler:

Specielle krav: Hvis en kunde kontakter dig med specifikke behov såsom tilgængelighedsanmodninger eller diætrestriktioner, kan du notere disse direkte på deres ordre for nem reference for alle medarbejdere.

Intern kommunikation: Brug ordrenoter til at kommunikere vigtige oplysninger om en ordre til dit team, såsom særlige instruktioner til opsætning eller kundepreferencer.

Fordele:

Forbedret kommunikation: Hold alt personale opdateret med kundebehov og særlige instruktioner, så alle er på samme side.

Effektiv dokumenthåndtering: Spor nemt specifikke detaljer og undtagelser knyttet til individuelle ordrer, hvilket er særligt nyttigt til  analyse efter eventet og opfølgning på kundeservice.

For yderligere spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp til denne funktion, er du velkommen til at kontakte vores supportteam på support@billetto.dk.