Offentlig arrangør-profilside

Vi anbefaler at du oppretter en offentlig profil for organisasjonen du selger for. Billetto-profilen din er en god måte å dele alle eventene dine på. Billettkjøpere kan se en beskrivelse av organisasjonen din, søke gjennom eventdatoer, følge profilen din og motta oppdateringer om eventene dine

For å gjøre endringer i profilen din:

• Klikk på «Meny»;
  • Velg deretter «Offentlig profil».

Offentlig profil

Denne informasjonen vil være tilgjengelig for billettkjøpere gjennom din offentlige profil og ordrebekreftelse

• Kontaktbar e-postadresse for billettkjøpere;
  • Navnet på organisasjonen din;
  • En beskrivelse for din offentlige profil;
  • Muligheten til å aktivere eller deaktivere en offentlig profil;
  • Et profilbilde (dette vil bli funnet på eventsiden og arrangørprofilen din, beskåret i en sirkel);
  • Et forsidebilde (vi anbefaler et høyoppløselig bilde med få ord, 1920 x 630 foretrekkes);
  • Lenker til sosiale medier og nettsider.

For å se din offentlige profil som en billettkjøper, vil det være en knapp som heter «Vis offentlig profil» på redigeringssiden for offentlig profil.

Du kan deretter kopiere lenken på denne siden og bruke den til å annonsere for eventene dine!