Flere brukere/roller under én delt konto

Hvis du ønsker å dele tilgang til arrangørkontoen din på Billetto uten å dele passord, kan du gi flere ansatte tilgang på deres egen e-post og angi spesifikke tillatelser.

Legg til en rolle

• Klikk på Meny
  • Klikk på Konto
  • Velg deretter Brukere
  • Klikk på Legg til-knappen til venstre
  • Fyll inn navn, e-postadresse og type rolle du vil at personen skal ha (finn en liste over forskjellige roller nedenfor)
  • Klikk på Lagre. Den tilførte rollen skal nå vises nederst på listen.

Det er tre typer roller:

• En Administrator har full tilgang til alle områder av kontoen, inkludert rolleadministrasjon og bankinformasjon
  • En Økonomiansvarlig har tilgang til å be om rapporter, endre finansiell informasjon (som betalingsmåter, bankdetaljer og mer), og skrivebeskyttet tilgang til de fleste andre deler av Billetto.
  • En Ansatt har tilgang til de fleste områder av kontoen knyttet til event-dministrasjon, men kan ikke redigere bankdetaljer eller roller i rolleadministrasjon.
  • Egendefinert rolle defineres av deg når du oppretter den. Velg fra listen om du ønsker å gi tilgang til visning, redigering eller noe i det hele tatt.

Hvis du har behov for å slette eller redigere en rolle:

Gå til den samme Brukere-siden og klikk på Fjern.

Når du bekrefter fjerningen med et Ja, vil ikke denne rollen lenger ha tilgang til kontoen.

Vær oppmerksom på at du også kan bli slettet fra kontoen selv. Dette kan imidlertid bare gjøres av en administrator, siden dette er den eneste rollen som kan legge til eller slette roller.

Egendefinert rolle

Nedenfor er en liste over alle de forskjellige tillatelsene du kan gi til en konto. For hvert alternativ kan du velge enten å ikke gi tilgang, tilgang til å se, men ikke gjøre endringer, eller gi tilgang til å opprette, redigere og slette.

• Eventer (opprette, oppdatere, klone og redigere eventer)
  • Spørsmål om bestilling
  • Venteliste
  • Brukertilgang
  • Analyse
  • Stripe Connect
  • Bankopplysninger
  • Betalingsmåter
  • Zapier, API, og Webhooks
  • Billetto Advertising
  • Offentlig profil
  • Markedsføringsverktøy
  • Administrer billetter
  • Tilbakebetaling for billetter
  • Gjesteliste og rapporter
  • Kansellere event
  • Arrangør- og eventnøkler
  • Utsette event

MERK: Det er for øyeblikket ikke mulig å legge til allerede eksisterende Billetto-brukere til nye roller. Den tilføyde personen vil motta en e-post og kunne opprette et passord for rollen sin.