Hvordan kan jeg samle inn tilleggsinformasjon om gjestene mine for ett eller flere av mine underordnede eventer?

Når du oppretter flere eventer gjennom vårt system for gjentakende eventer, vil det være et overordnet (hoved)event. Dette overordnede eventet lagrer all delt informasjon mellom alle underordnede eventer (tidsluker) som blir opprettet.

Underordnede eventer er individuelle eventer for hver gang du ønsker å selge billetter.

Når du oppretter og endrer innstillingene for eventene dine, må du være klar over to ting:

Overordnede eventer – Alle innstillinger overføres for alle underordnede eventer.
Underordnede eventer (tidsluker) – Her angis innstillinger kun for det enkelte eventet (tidsluker).

Opprette bestillingsspørsmål for et underordnet event (tidsluke)

Du har muligheten til å legge til flere felt som billettkjøperne dine må fylle ut i forbindelse med bestillingen, for eksempel 'Alder' eller 'Medlemsnr.' osv. Du legger til flere felt under Mine eventer som du finner øverst til høyre, klikker på Administrer alle på det overordnede eventet, og finn deretter det ønskede underordnede event, tidsluke fra listen og klikk administrer og deretter Tilpasninger og design til venstre og deretter Bestillingsspørsmål

Du kan nå legge til de feltene du ønsker. Velger du alternativet før betaling må kjøpere svare på disse i kjøpsprosessen, dersom det er etter betaling vil de motta en e-post som ber om å fylle ut disse. Vær oppmerksom på at hvis kjøperen ikke svarer vil vi sende ut 3 e-poster som en påminnelse om å svare på spørsmålene deres. Så for de fleste situasjoner, anbefaler vi å sette den opp før betaling.

Husk å velge påkrevd hvis du trenger svar fra kunden, slik at kunden ikke kan hoppe over feltet.