1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvordan kan jeg indsamle ekstra informationer om mine gæster på et eller flere underevents?

Når du opretter tilbagevendende events, vil der være et hovedevent. Dette hovedevent opsamler alle oplysningerne, som er generelle for alle de enkelte underevents (tidsrum), der bliver oprettet.
Underevents er derfor det enkelte tidspunkt, som du gerne vil sælge billetter til. Når du opretter og ændre indstillingerne for dine events, så skal du være klar over to ting:

Hovedevent:  Her bliver alle indstillinger automatik tilføjet alle underevents
Underevent: Her bliver indstillinger kun sat på det enkelte event (husk hver gang du opdaterer hovedeventet, overskrives alle handlinger på det enkelte undereventet (tidsrum))

________________________________________________________________________________________

Opret ekstra spørgsmål på et underevent (tidsrum)

Du har mulighed for at tilføje ekstra felter, som dine billetkøbere skal udfylde i forbindelse med bestillingen, eksempelvis 'alder' eller 'medlemsnr.' o.s.v.

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events

3. Klik på admin alle på hovedeventet

4. Her finder du det tidsrum, der skal tilføjes et ekstrafelt til

5. Klik administrer på eventet

6. Gå til design og tilpasninger

7. Klik på deltagerinformation

8. Klik på tilføj nyt felt

9. Opret det ønskede felt

10. Klik opret felt

Feltet vil nu være oprettet og vil kunne ses på købsflowet for de tilføjede events.

Opret ekstra felt på alle underevents (tidsrum)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events

3. Klik på admin alle på hovedeventet

4. Gå til design og tilpasninger

5. Klik på deltagerinformation

6. Klik på tilføj nyt felt

7. Opret det ønskede felt

8. Klik opret felt

Et billede, der indeholder tekst, linje/række, skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

Feltet vil nu blive oprettet på alle dine tidsrum og kan ses i købsflowet.

Skal du gøre det for et enkeltstående event, så følg guiden her.

Bemærk: Husk at vælge feltet som påkrævet, hvis I ønsker, at kunden ikke skal kunne springe over at besvare feltet.