1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Hvordan kansellerer jeg gratisbilletter på eventet mitt?

Dersom en billettkjøper har bestilt en gratisbillett til eventet ditt og ønsker å kansellere billetten, er det to muligheter:

• Billettkjøperen kansellerer selv billetten inne på sin billettkonto (denne funksjonen kan du deaktivere eller justere etter hvor lenge før eventet dette skal være mulig, les mer her)
  • Du som arrangør kansellerer billetten inne på eventet ved å følge trinnene nedenfor.

For å kansellere gratisbilletter til eventet trenger du enten en e-postadresse, navn eller bestillings-ID (informasjonen finner du i ordrebekreftelsen som sendes sammen med billetten).

Kansellere gratisbillett på eventnivå:

Klikk på Mine eventer i menyen øverst til høyre

Velg det aktuelle eventet og klikk på Administrer (For gjentakende eventer klikk på Administrer alle)

Klikk på Deltaker i menyen til venstre og klikk deretter på Behandle bestillinger

Finn den aktuelle bestillingen og klikk på Detaljer

Du har nå to alternativer, enten kan du kansellere hele bestillingen eller individuelle billetter.

• Kansellere hele bestillingen:
    Klikk på "Kanseller alle billetter"-knappen øverst på siden
  • Kansellere spesifikke billetter:
    Bla nedover siden for billetter og klikk i boksen foran billettene du ønsker å kansellere. Klikk på "Kanseller"

Kansellere gratisbillett på kontonivå:

Klikk på Administrer i toppmenyen og deretter på Deltakere

Klikk på Bestillinger i undermenyen

Finn den aktuelle bestillingen og klikk på Detaljer på høyre side av den

Du har nå to alternativer, enten kan du kansellere hele bestillingen eller individuelle billetter.

• Kansellere hele bestillingen:
    Klikk på "Kanseller" alle billetter øverst på siden
  • "Kanseller spesifikke billetter:
    Bla nedover siden for billetter og klikk i boksen foran billettene du ønsker å kansellere.

Klikk "Kanseller valgte". Hvis du ønsker å refundere en betalt billett i stedet, les mer her.