1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Hur avbokar jag gratisbiljetter på mitt event?

Om en biljettköpare bokat gratisbiljett på ditt event och vill avboka biljetten finns två möjligheter

• Biljettköparen avbokar biljetten själv inne på sitt Billettokonto (denna funktion kan du avaktivera eller justera hur lång tid innan eventet detta ska vara möjligt, läs mer här)
  • Du som arrangör avboka biljetten inne på eventet genom at följa stegen nedan

För att avboka gratisbiljetter på ditt event behöver du antingen e-postadress, namn eller ordernummer (uppgifterna finns i orderbekräftelsen som skickas tillsammans med biljetten).

Avbokat gratisbiljett på eventnivå:

1. Klicka på Mina events i menyn uppe till höger
  2. Välj det event det gäller och klicka Hantera (För Återkommande events klicka Hantera alla)
  3. Klicka vidare in på Deltagare i menyn till vänster och klicka därefter på Orderhantering
  4. Hitta ordern det gäller och klicka Information på höger sida om den
  5. Du har nu två alternativ, antingen kan du avboka hela ordern eller enstaka biljetter.

- Avboka hela order:
    Klicka på knappen Annullera alla biljetter högst upp på sidan

- Avboka specifik biljetter:
    Bläddra ner på sidan till biljetter och klicka i rutan framför de biljetter du avboka. Klicka Annullera

Avboka gratisbiljett på kontonivå:

1. Klicka på Hantera it toppmenyn och därefter Deltagare
  2. Klicka på Ordrar i undermenyn
  3. Hitta ordern det gäller och klicka Information på höger sida om den
  4. Du har nu två alternativ, antingen kan du avboka hela ordern eller enstaka biljetter.

- Avboka hela order:
    - Klicka på knappen Annullera alla biljetter högst upp på sidan

- Avboka specifik biljetter:
    Bläddra ner på sidan till biljetter och klicka i rutan framför de biljetter du vill avboka. Klicka Annullera valda

Om du istället vill återbetala en betalbiljett, läs mer här