1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Kan jeg bytte billetter til en billettkjøper?

Funksjonen for billettbytte lar arrangører flytte, oppgradere eller nedgradere en billett innenfor samme event eller til et annet event. Dette er praktisk hvis billettkjøperen ikke kan delta på det opprinnelige event eller ønsker å endre billettypen sin (f.eks. oppgradere til en VIP-billett).

Merk: Vær oppmerksom på at eventuelle prisforskjeller må håndteres utenfor Billetto.

Trinn for å bytte billetter:

• 1. Tilgang til å håndtere billetter:
    Gå til Mine events, klikk på Admin. på eventet du ønsker å bytte billett for, og klikk på Deltakere i menyen på venstre side og naviger til Administrere Billetter.
  • 2. Velg billetten som skal byttes:
    Finn billetten du ønsker å bytte. Klikk på knappen Alternativer ved siden av billetten. Velg Bytt Billett.
  • 3. Velg event:
    Avgjør om du vil bytte billetten innenfor samme event eller til et annet event. Hvis du velger et annet event, må du først velge hvilket event.

• 4. Velg den nye billettypen:
    Velg billettypen du ønsker å bytte til. Se over prisforskjellen som vil bli vist.
  • 5. Håndtere prisforskjellen:
    Du vil se en advarsel om prisforskjellen. Bekreft byttet. Du vil nå se billetten på det nye eventet, billettkjøperen vil motta en e-post som informerer om det nye event og/eller billettypen. Den gamle billetten vil bli kansellert, og frigjøre pladsen for et nytt salg og du vil se en lenke til den nye billetten inne på plattformen.

Håndtering av prisforskjeller:

• Hvis den nye billetten er dyrere:
    Råd billettkjøperen til å betale forskjellen gjennom Vipps til ditt selskap. Alternativt kan de betale forskjellen ved inngangen.
  • Hvis den nye billetten er billigere:
    Refunder billettkjøperen forskjellen gjennom din valgte betalingsmetode utenfor Billetto.

Denne guiden skal hjelpe deg å effektivt håndtere billettbytter for dine arrangementer, og sikre en god opplevelse for både arrangører og billettkjøpere.