1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Kan jeg bytte billetter til en billetkøbere?

Funktionen til at bytte billetter lader arrangører flytte, opgradere eller nedgradere en billet inden for samme event eller til et andet event. Dette er praktisk, hvis billetkøberen ikke kan deltage i det oprindelige event eller ønsker at ændre deres billettype (f.eks. opgradere til en VIP-billet).

Bemærk at eventuelle prisforskelle skal håndteres uden for Billettos platform.

Trin til at bytte billetter: 

  1. Adgang til at håndtere billetter:
    Gå til Mine events, klik Admin. på det event du vil bytte billett på og klik på Deltagere i meny på venstre og klik naviger til Billetthåndtering.
  2. Vælg billetten der skal byttes:
    Find billetten du ønsker at bytte. Klik på knappen Mere ved siden af billetten. Vælg Byt Billet.
  3. Vælg event: Afgør om du vil bytte billetten inden for samme event eller til et andet event. Hvis du vælger et andet event, skal du først vælge hvilket event. 

  4. Vælg den nye billettype:
    Vælg billettypen, der skal byttes til. Gennemgå prisforskellen, der vil blive vist.
  5. Håndter prisforskellen:
    Du vil se en advarsel om prisforskellen. Bekræft byttet. Du vil nu se billetten på det nye event, billetkøberen vil modtage en email, der informerer om det nye event og/eller billettypen. Den gamle billet vil blive annulleret, og frigør dermed pladsen til et nyt salg, og du vil se et link til den nye billet inde på platformen.



Håndtering af prisforskelle: 


Hvis den nye billet er dyrere:
Råd billetkøberen til at betale forskellen via systemer som MobilePay til dit firma. Alternativt kan de betale forskellen ved indgangen. 

Hvis den nye billet er billigere:
Refunder billetkøberen forskellen via din valgte betalingsmetode uden for Billetto. 

Denne vejledning bør hjælpe dig med effektivt at håndtere billetbytter for dine events og sikre en god oplevelse for både arrangør og billetkøbere.