Billetto Advertising – Prisplaner

Å velge en Advertising-pakke

Hos Billetto er målet vårt å hjelpe deg med å gjøre eventet ditt til en suksess. En av de mest effektive måtene å selge flere billetter og øke eventets synlighet på er gjennom vår dynamiske «Billetto Advertising»-funksjon. Denne artikkelen vil veilede deg om hvordan du velger en annonsepakke som passer ditt budsjett og markedsføringsmål.

Forstå våre Advertising-pakker

Våre annonsepakker er priset som en prosentandel av billettprisen din. Vi tilbyr pakker til følgende priser (eks. mva):

• 20%
  • 33% (Standard)
  • 50%

Alle disse alternativene tilsvarer andelen av billettprisen din som vil bli tildelt for å annonsere eventet ditt. Disse pakkene tilbyr en risikofri måte å øke eventets eksponering og øke billettsalget.

Når du velger en pakke, lager Billetto annonser for eventet ditt, både på vår plattform og eksternt på søkemotorer, sosiale medier og mer. Jo høyere prosentandel du velger, desto mer penger og innsats vil vi dedikere til å promotere eventet ditt.

Velge din Advertising-pakke

Standardpakken er satt til 33%. Du kan imidlertid endre dette når som helst, og skreddersy annonseringsbudsjettet etter dine behov. Slik gjør du det beste valget:

1. Vurder budsjettet ditt: Hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å starte med en lavere prosentandel som 20%. Dette lar deg teste ut annonsering og få eventet synliggjort uten en større avgift.
  2. Vurder dine markedsføringsbehov: Hvis du driver et stort event eller en med en svært konkurransedyktig nisje, kan det hende du trenger mer omfattende annonsering for å nå målgruppen din. I dette tilfellet kan 50% pakken gi den nødvendige rekkevidden.
  3. Eksperimenter og vurder: Det er ikke uvanlig at eventarrangører eksperimenterer med ulike reklamepakker på tvers av ulike eventer. Prøv å variere annonsebudsjettet ditt fra event til event og se hva som gir best avkastning på investeringen.
  4. Risikofri annonsering: Husk at våre pakker er risikofrie. Dersom annonsene ikke resulterer i mer billettsalg, vil det ikke påløpe noen kostnad for annonseringen.

Endre Advertising-pakken din

Det er enkelt å justere advertising-pakken din og kan det gjøres når som helst. Slik endrer du pakken:

1. Gå til «Mine Eventer»-delen på kontoen din.
  2. Klikk på «Administrer» på eventet
  3. Velg «Billetto Advertising» i Oversikt-delen
  4. Naviger til Annonserekkevidde og velg din foretrukne annonsepakke fra listen.
  5. Klikk på «Lagre endringer».

Husk at å øke eller redusere prisene vil henholdsvis øke eller redusere pengene og innsatsen vi investerer i annonseringen.

Vi er forpliktet til å hjelpe deg med å nå dine eventmål. Hvis du har ytterligere spørsmål om annonsepakkene våre, kan du gjerne kontakte supportteamet vårt på support@billetto.no