Audiences - Få innsikt i dine mest lojale kunder

Introduksjon

Billetto har skapt en informativ tabell for å bedre forstå kundene og deltakerne dine. Du finner den nederst på siden Audiences, hvor du får innsikt i hvem som har deltatt på flest eventer, de største pengebrukerne og mer. Designet for å gi deg bedre innsikt i kundene dine.

Audiences-siden viser en oppsummert visning av antallet følgere, engangskjøpere, fans og superfans. Dette lar deg raskt måle distribusjonen og lojaliteten til publikummet ditt.

Følg veksten av eventets popularitet med grafer som illustrerer tilstrømningen av nye billettkjøpere. Hold deg oppdatert med sanntids-statistikk om dine nyeste følgere, slik at du alltid er i takt med publikumsdynamikken din.

Dykk dypt ned i kjøperinnsiktene:

Nysgjerrig på dine største støttespillere? Bunnen av Audiences-siden viser en tabell som detaljerer dine mest hyppige eller høyest kjøpende deltakere. Bytt mellom grupper med brukervennlige faner og dykk ned i uvurderlige innsikter. Trenger du disse dataene offline? Du kan enkelt laste dem ned for ekstern analyse.

Tilgang til Publikumsiden:

Klikk på "Markedsfør" i kontoen din i toppmenyen.

Velg "Audiences" fra rullegardinmenyen.