Audiences - Sida över följare, fans och besökare och få insikter om dina mest lojala kunder

Introduktion av Audiences - sidan över följare och fans

Nyfiken på vem som har deltagit på flest events?
Billetto har skapat en informativ sida för dig att bättre förstå dina kunder. På sidan över följare och fans får du insikter om hur många som följer ditt konto, vem som har deltagit i flest events och vem som spenderat mest. Du får en sammanfattad vy av antalet följare, engångsbesökare, fans och superfans. Detta gör att du snabbt kan mäta din publiks distribution och lojalitet, läs mer om segmenteringen här.

Du kan även enkelt se ökningen av ditt events popularitet med grafer som illustrerar flödet av nya biljettköpare samt hålla dig uppdaterad med statistik i realtid om dina senaste följare och på så sätt är du alltid i samklang med din publiksdynamik.

Inne på sidan kan du även med få klick upprätta och aktivera kampanjer för valda grupper, läs mer om kampanjer mot olika publik-grupper här.

Fördjupa dig i dina kunder

Längst ned på sidan visas en tabell som ger en överblick över dem som deltagit på flest events eller spenderat mest pengar. Växla mellan grupper med lättanvända flikar och dyk ner i ovärderliga insikter om dina besökare. Behöver du informationen offline så kan du enkelt ladda ner överblicken för extern analys.

Du finner funktionen genom att klicka på Marknadsföring i toppmenyn och därefter Audiences.